Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13-12-2012 Torsdag.


Det sorglösa målet

Stora drömmar passerar
utanför mitt dunkla härbärge
och kommer med basunstötar
om kärlekens tidevarv.

Den vi aldrig i helvetet vill missa.

Insomnandet oroas i sin linda
att döden hinner före
varje ansats till försoning.

Föddes vi försent för att andas
klar och ren luft på vår väg
till glömskans fjordar?

Jag vill fortfarande minnas
den varma och välkomnande omfamningen
som gör mina steg lätta och raska
i min färd till ljusa och varma handslag.

Kom sorglöshet!




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-14 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP