Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet vid porten

Tala om kärlek för mig
Vad betyder det för dig
Kan du förklara varför din kärlek är svart och vit

Du älskar bara din egen sort
Är det verkligen kärlek du predikar
Är det nog för dig,
eller har du tid kvar, för ännu mera korrekt politik

Underbara, enkla ord,
kan vända den mörkaste dag till ljus
Jag vet att du kan vända blad

Sjung om kärlek för mig
Är känslan ny för dig
Ingen lämnas i sticket, varken svart eller vit




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-14 15:01



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Bra skrivet, ord som fastnar.
Gillar!
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg