Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du spelade bort mig mamma

Mamma, i dina ögon var det bara ett spel!

Pengar blev till papperslappar
Papperslappar som apparaterna åt upp

Den enda kicken du fick var pengarna
som du väldigt sällan vann

Pengar som lika fort försvann

När plånboken var tom
När kontot var tömt
Och sparpengar uppslukade

Men ditt begär att spela bestod
Det var verkligen då jag förstod

Du valde hellre spelandet framför
att dina egna barn skulle få mat

Det var då jag fick allt mitt hat

Men det räckte inte att spela bort mig

Eftersom begäret att spela var så starkt
Så tog du till andra metoder för att skaffa pengar

MAMMA jag är inte arg på dig
Bara väldigt djup besviken


Däremot är jag otroligt irriterad på alla idiotiska spel
Att bara lura pengar ifrån andra är så himla fel !!











Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-15 03:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för din fina tex.

Det är en så märklig dubbelmoral i samhället. Vi serverar fram spel Systembolag m.m samtidigt som tolvstegsprogram som var avsedda att hjälpa människor var grundade ideellt helt; plötsligt blev andras levebröd... Jag tycker hur lätt som helst. Släng ut spelen och dubbelmoralen . Helt förkastliga saker.

Kram.
2012-12-15

    Svarte Petter
Kan inte annat än att hålla med om att det finns något djupt omoraliskt i att lura av människor deras pengar på spel där "alla borde veta" att man alltid förlorar i längden. Att svenska staten förbjuder privata aktörer att anordna spel är kanske bra. Jag vet inte. Men att staten sen gör reklamfilmer för att lansera sina egna spel är helt enkelt för jävligt.
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!