Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du äger nyckeln in till mitt hjärta

Du är min skyddsängel, den som gör mig hel

Du är min fristad och min tillflyktsort
Den som håller fast mig, du är den som
gör mig verkligt levande

Din hand i min är det enda jag behöver
Och hela världen är vår!




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-15 04:11



Bookmark and Share


  DenRiktigaInsidan!
verklighet!
2012-12-17

  Engel
En vacker bild.
Är den verklig, eller bara en dröm?
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!