Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdoft



Färgsprakande och vacker
honungssöt med ljuv karaktär
samlar du män och pojkar kring dig
som planeter kring en sol
eller boskap kring vatten

Inte alla känner dina tecken
men jag har sett dem förr
känt doften av det som kommer
och jag vet vad det är

Du strålar av färg och ljus
som sommarens sista strålar
Du är vacker

Du skimrar men
liksom hösten doftar av vinter
doftar också du av trubbel
och jag vet att det kommer nära efter dig

Ja du luktar trubbel i min näsa men

du doftar samtidigt så
vansinnigt gott




Fri vers av LePenseur
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-15 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur