Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16-12-2012 Söndag.


Mörk midvinternatt

Bistert knyter jag kängorna
mot den annalkande snöstormen
utanför de varma julgransljusen.

Hatet mot livet piskar hårt
mot den ödmjuka längtan
efter en kaffeslurk, saffransbulle
och ett glädjande samtal.

Alla kurar i sin ovilja att utstå
den dunkla midvinternattens plågor utanför.

Än en gång låser jag min port
och strävar mig fram till omtänksamhet

och en förstående blick.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-16 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP