Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning

Det där med julstämning, det vet jag inte. Sa jag, vickade på persiennerna och rynkade lite på näsan.
Moder jord svarade med att bjuda på 6 dm snö

Det snöar än och jag har fattat vinken








Vi får nog en vit jul.













Fri vers (Fri form) av Nattviolen VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-16 19:26



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Tji fick du.
Kul text.
Gillar.
2012-12-21

    ej medlem längre
fint..bygga snöslott! ..
2012-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det får vi nog, hoppas jag...
2012-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ha någon alls, så jag utestänger den totalt.
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP