Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det har satt sina spår!

Jag kommer i hela mitt liv att vara rädd ibland
Även fast det inte är någon fara




Jag kommer alltid bli påmind om saker
Även fast jag har bearbetat det




Jag kommer alltid att ha vissa sömnlösa nätter
Massvis med frågor utan något svar





Ärren kommer alltid att finnas kvar
Även när såren har läkt




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-17 02:28



Bookmark and Share


  Connie
Stark utlämnande text! Känner igen mig mycket i den!
2014-06-05

    ej medlem längre
Ärren visar smärtan vi har upplevt tidigare men påminner oss också om hur starka vi är som överlevt. Bravo!
2012-12-17

    ej medlem längre
det sorgliga med att vara människa
en vän kallar det passat för "själens ogräs"
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!