Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstress

En svårt stressad tomte deppar så

och sökte tomtepsyket då,

sa:"Jag orkar inte dela klapp"

men snart hörs hans God-Jul-rapp,

skrattsalva man strukit på!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-17 09:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
P å ett finurligt läkarvis
R iktar Du rätt ord som ett bevis
E nligt läkarlag
S om då ger ett gott drag
S om sen solklart kan ges i repris
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick