Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyperventilera dina tankar

Du säger
Andas långsammare
Du säger
Sluta nu, andas långsammare
Sakta ner, sluta nu, sluta vad fan, fan,
vad fan gråter du för?
Du säger
vad ska jag göra, vad kan jag göra, kom ihåg
In
Ut
In
Ut
IN
UT
Ininininininininininininin
Ututututututututututut
Du säger
har du pengar, jag ringer en taxi
Lugna ner dig, lyssna på mig, lugna ner dig
LUGNALUGNALUGNALUGNA
NER DIG
Och jag säger
jag kan inte, förlåt, förlåt, förlåt jag bara förstör allt
Det var inte meningen, det var inte meningen
Intemeningenintemeningenintemeningen
intemeningenintemeningenintemeningen
intemeningenintemeningenintemeningen
Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt
Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt
förstöralltbaraförstörallt
Jag finns inte, jag finns inte mer, inte mer,
rör mig inte, snälla kan allt bara sluta röra mig?
rörmiginte, slutaslutasluta nejnejnejnej
Nej
Nejnejnej
nej nej
NEJ
förlåt kan inte sluta, kanintesluta
bara gå,
gågågågågågågågågågågågågå
gågågågågågågågågågågågågå
GÅ FÖR FAN
in,
in
snälla....
ut,
ut
snälla...





lyssna
inte

mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Sofiapoema
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-17 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema