Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker hitta det rätta orden!

När lågan inom mig hade slocknat
och mörkret svepte förbi och drog
med mig

När jag hade fastnat på botten
och enda utvägen var döden

När jag hade blivit blind
för mig själv och glömt
av vad livsglädje var

Det var då ni finns där

Som små änglar som kommit ifrån
ovan

Lika mycket värld som guds gåva

Det finns inget pris och inga
ord på hur mycket det betyder

Bara evig tacksamhet

Skulle jag kunna förklara så
att ni förstod skulle jag göra
det

Skulle jag använda
alla världens ord skulle
det fortfarande vara omöjligt

Det två bästa orden!










Obeskrivligt




TACK!




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-18 03:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt. Och hur jobbigt är det inte att det inte finns något bättre ord än tack? Det känns som om ordet inte säger tillräckligt i vissa stunder.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!