Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musslor av längtans lust

i dag ska det målas
malas skållas
känna skapandes kraft
mellan fingrar blänka
söta vankas kakor bli
i skötet där grädde
mottages i kärlek
med rött ovanpå

knådas knådas
kladdigt hett
forma till musslans form
doften ska sagolikt värma
låta sinnena förvridas
med lättja och lust
längtan då smaklökar sväller
saliven rinner till vågor
av skvalp

i dag ska jag baka
mandelmusslor
kom hit och smaka?




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-19 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mandelmusslor...en av julens höjdare.
2012-12-19

    ej medlem längre
:-)
2012-12-19

  Linda CH VIP
Härligt!
2012-12-19

  Blåbäret
:-) lekfullt och underbart
Med smör och kärlek...vad kan då gå fel?
2012-12-19

    ej medlem längre
hehe.. jag kommer på stört!
2012-12-19

  SatansSon VIP
En bsksrdikt! Stilrent geniomförd. Låter gott!
2012-12-19

  Lars Hedlin
Låter underbart gott..mjukt och varmt :)
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP