Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdag i Avila

ljus!

jag känner
universum

mot ansiktet

och blundar
leende




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-21 21:38



Bookmark and Share


  Engel
En minimalismens mästare är du.
När du är på det humöret...
2012-12-23

  peter markurth
denna var perfekt
2012-12-21

    Svarte Petter
Det var väl det jag visste. Köttbullar och aska gjorde susen! Välkommen tillbaka till de levande. Helt ok text.
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll