Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fanns en tid, då jag kallade det för kärlek

jag hatar att du älskar
och blundar så hårt
att du missar
när snöflingor smälter

allt är som en saga
med sitt lyckliga slut
bakom hörnet
men vi kommer aldrig så långt
att vi kan se det

våra liv paralellt
på varsin sida av hårda ord
som ingen längre minns
varför vi sa

ibland önskar jag
att jag hade dig innanför livet
men vi kommer nog aldrig
närmare än så




Fri vers av vilsen
Läst 722 gånger
Publicerad 2006-02-17 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sånna kloka jävla klockrena ord du sätter på sidan här va!

"jag hatar att du älskar
och blundar så hårt
att du missar
när snöflingor smälter"

Jag älskar när meningar avslutas,
så att man verkligen märker att där är den SLUT
och nästa börjar, iaf i sådana här dikter.
Mycket, MYCKET good! Keep up the good work! (:
2006-03-06

  Nils Sondefors
En fin poetisk dikt med en hyllning till kärleken!
2006-02-22

  Bodil Sandberg VIP
En dikt som rör vid många strängar...snyggt fångat
2006-02-21

    ej medlem längre
Oj, (Tror jag börjat mina flesta kommentarer så, men du! Ta det bara positvit (:

Jag gillade hur du uttryckte dig, stilen du har, och vad du framför.
Tummen upp!
2006-02-21

  oprivat
Sjuuukt bra älskade!:)
2006-02-18

    livräddaren
gud va bra gumman!(L)
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

vilsen