Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppdateras kanske då och då.


Julklappsrim.

Detta har varit på väg länge. Det avslutar alla öden.
Försök inte fly för av mig får du döden.

Ibland ska livet vara kortare än kort.
Därför får du av mig en abort.

När paniken börjar vet ingen råd.
Sverige, av mig får du ett terrordåd.

Slit och slät ger mig skoskav.
Så jag vet inte varför jag ger bort denna slav.

Ungdomen idag vet ingen hut.
Därför ger jag dig ett jävligt vasst spjut.

Livet kan kännas hårt och långt.
Här får du en tub glidmedel till när det är trångt.

Ibland sveper döden över oss som ett hav.
Därför får du en praktisk massgrav.

Vår regering funkar lika bra som ett trasigt ur.
Därför tänker jag införa diktatur.

Nu blir du jävligt paff.
Du får inget paket du du får ett straff.

Hörde att din militär är sliten.
Här har du en JAS 69 Gripen.

Du får träffa en kändis, det är äkta vara.
Du får spendera en natt med mannen från Haga.

Jag har utlyst ett dekret.
Du kommer drabbas av lite polisbrutalitet.

Är du politiskt inkorrekt kommer det en polisrazzia.
Min julklapp till dig är en varning från allas vår PK-Maffia.




Bunden vers (Rim) av Iggy Bengtsson
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson