Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad att säga. Texten talar för sig själv!


Julhälsning

Ja, God Jul 

på er alla

poeter!

Hoppas ni har kvar mer snö

än vad jag har!

Hos mig smälte den

tragiskt bort under natten.

 

För vem vill inte

ha en vit jul?

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-24 09:18



Bookmark and Share


    eos
God jul!
2012-12-25

  Anya VIP
Julkram till dig!
2012-12-24

  the apache kid VIP
Merry Christmas!
2012-12-24

    ej medlem längre
Här finns massor med snö. Hade du sagt till i tid så hade jag kunnat posta lite:) God jul!
2012-12-24

  hansensson
God Jul!
2012-12-24

    ej medlem längre
Inte jag! ;)
God Jul!
2012-12-24

    ej medlem längre
GOD JUL *
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP