Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet över staden

Det vilar en stillhet
över stadens torg
en tystnad så vacker
sprids till min borg
jag fattar min penna
för något vill ut..
skriver och skriver
tills orden tar slut...







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-25 11:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2012-12-28

  Blåbärskaj
Mycket vackert skrivet.
Jag hoppas dock att det kommer fler ord.
2012-12-26

  Lars Hedlin
och vackert skriver du min vän! kram
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP