Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår väg tar slut


Med slutna ögonlock pressar jag tillbaka tåren" som vill skjölja,

bort såren.. Borta är passionens Sorglösa dagar" Då jag bara,

kunde Älska o Behaga... Ditt Hjärtats lågmälda klang" Vittnar om,

Att det för mig aldrig brann... Ty du kom som en virvelvind" Och,

gick som en ljummen vind" Och allt du lämna kvar var en kylig,

Sommardag... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-25 13:48



Bookmark and Share


  agneta pichler
ja du Rozsi
du beskriver kärleks sorg
väldigt vackert
här oxå..
2013-07-10

  Lars Hedlin
Känslosamma ord som berör
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs