Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att läsas med finsk brytning.


Totuus

sanningen dog
i klädkammaren

kjolen lyftes, det frustades

vi förtjänar vad vi får
för det mesta




Fri vers (Fri form) av Sebastian Noll
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-27 00:43



Bookmark and Share


    Paul Kedzie
jaha, en till finne

minä myös
2013-05-25

  Marianne Räf
Det var nog en lögn,
som dog. Sanningen
är ultimativ och
segrar, stark, över
lögner. Tror jag!

M R
2012-12-27

  Onders
sanning.
word.
2012-12-27

    Svarte Petter
Jo. Vete fan om det är snabbverkande karma eller vad det är för skit, men det verkar ju funka. För tillfället.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll