Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som inte kan stå, får försöka att flyga...


Conny Humla

den dragne Conny Humla
kan inte hitta sina fötter
han har druckit ur sitt brännvin
och kan inte gå

han letar och han letar
men försvunna är de båda

till slut får han nöja sig med
att inte stå




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-27 01:20



Bookmark and Share


  Onders
åh så vackert och fint
jag känner igen mig
till hundra procent
2012-12-27

  Engel

Åh, vad jag önskar att jag fick se dig flyga.
Humlans flykt.

2012-12-27

  Federico Romano
Dessa Y barn
Uppskatar humorn m.m.
2012-12-27

    ej medlem längre
Den där Conny får ta det lite lugnt med juicen
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll