Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende!

 

 

 

Ordet i sej har en negativ klang.

Spelberoende,
beroende av alkohol eller droger.
Sexberoende,
beroende av kaffe, mat eller sötsaker.
Träningsberoende,
beroende av att stjäla saker,
skada sej eller av vad kompisarna tycker.

Det finns mycket att vara
negativt beroende av.

Jag...jag är beroende av Dej!
I positiv mening!

Vackrare än allt som finns
är Du i mina ögon.
Skönare än något mina öron hört
är ljudet av Din röst.
Ljuvare än allt jag känt
är Din lätta beröring av mitt hjärta
och doften av Dej 
kan inte beskrivas med ord.

Så ja...jag är beroende av Dej.

 

 

 

 

I Din närhet är jag hel!

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-12-27 11:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må det finnas ett fall av medberoende:)
2013-01-05

  Bibbi VIP
Ett välsignat beroende.
2012-12-28

  SatansSon VIP
En rolig kärleksdikt.
2012-12-27

    ej medlem längre
Ett vacker självvalt beroende.
2012-12-27

  anits VIP
Mycket fint skaldat, gillar den här mycket
2012-12-27

  Rise Little One
Det skall vara ömsesidigt...
2012-12-27

  Tino
Ämne en text du kan vara stolt över
2012-12-27

    Ken Cassel
Bra, vännen :)

Kramar..
2012-12-27

  Lynx63 VIP
Jag är beroende av dina dikter, dom gör mig hel.
TACK! :)
2012-12-27

    ej medlem längre
En balans av beoenden ...

Mycket värme rymmer denna dikt
2012-12-27

  Ljusletaren
Beroende är att vända negativt till positivt och det gjorde du bra/kram
2012-12-27

  bittemi VIP
Ett livgivande och positivt beroende du uttrycker i denna fina text
2012-12-27

  Federico Romano
Någon är väl lycklig i din närhet..
2012-12-27

  Lars Hedlin
BRA skrivet..gillas mycket ...:)
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP