Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vilsna själar

De tittade på varandra, att fyllas av de känslorna som de båda kände, var en lögn?

De båda undrade, tänkte, drömde, om något som fanns eller inte fanns.

En fantasi, mellan två vilsna själar, ett hopp?

Eller en åtrå bortom gränser?
Vem säger att det ska se ut som de alltid har gjort.
Ödet går att förändra, inget är skrivet i sten.

De tittade på varandra, i vetskap om att de själva kunde bestämma den väg som livet skulle ta.

En satt kvar, medan den andra gick förbi, dock tittade de på varandra.
De där sekunderna som fick dem båda att fundera.
Sedan blev deras verklighet en dröm.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-27 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila