Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser mig upp


Sårbarheten kväver min styrke-kraft... Likt en fiende,

Står min rädsla och flåsar mig i nacken" Jag smakar på,

mina levnadsår" Ett moget vin rinner ner i min klara,

Strupe.. Dagar av glans som faktiskt fanns, Men som nu,

tycks dyka upp någon annanstans...Jag kramar nu om min,

Tomma själ" som nu inte längre tycks vilja vara med...

Om nu mitt hjärta blöder så ska jag nu visa systrar,o

Bröder att jag fotfarande glöder... Vass i min tunga,

Och med en vässad penna Så ska jag åter få alla era,

hjärtan att tända.... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 404 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-12-28 22:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart ..sjäsliga tankar och stark insikt
2012-12-30

    ej medlem längre
bravo min vän..
2012-12-28

    ej medlem längre
En underbar kraft i dina ord. Andas styrka och livslust.
2012-12-28

  träsnidaren
Vilken text!! Skitbra...
2012-12-28

    ej medlem längre
tycker om texten!..
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs