Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn!

Påtvingat umgänge, socialmisär, väljer att förbli solitär! Släpper inte in någon i min privata sfär, slänger ut dig och dina j...a konstlade begär!

Flackande blick, skydd och fiktiv förströelse! Placerar mig i skuggan där jag kan läsa varje rörelse! Mössan är min sista bastion, håll dig borta din j...a Dressmanklon!

Stöt på, försök tvinga och jag låter mina verbala kamphundar springa! Släpper skuld och ansvar, det är ditt j....a fel! Jag behöver inte ditt vidriga bidrag för att känna mig hel!

Försvinn!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-29 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard