Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken bär fredens budskap

Vill inte söndring och splittring
utan vill förena i kärlek och fred!
vindarna som bara vill förstöra
är full av hat död förtryck och våld
men det är ondskans hemska vindar
kärlekens vind bär tecken av frid
glädje godhet och sann frihet!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-01 13:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Återigen ett amen!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP