Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack, ingen sprit!

Ska fira nya året
helt utan sprit
kroppen mår bättre
att vara helt vit!

Alkoholens fader
gör inget bra
älskar förstöra
och ditt liv ta!

Hjärnan tar skada
hjärtat slits ut
levern "ruttnar"
blir ett tråkigt slut..

Släng bort spriten
våga säga nej!
bryt med skiten
jag hejar på dej!







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-29 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer i dina ord!
2012-12-31

  Johan Bergstjärna VIP
Jag ser alkoholen som en gåva från ovan... klarar man bara att dricka lagom mycket så är alkoholen en medicin.
2012-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...säg nej till alkoholen...
2012-12-29

  Daniela I
Bra att börja första dagen berusad illamående är väl ingen bra start på det nya året. Är en av dom få ungdomarna som kommer att vara fri från alkohol.
2012-12-29

  Blåbärskaj
Bra skrivet. Det borde inte gälla bara nyår, men det är en bra start på det nya året.
2012-12-29

  Lars Hedlin
Bra val..
2012-12-29

  Lyckohäxan Enediel
Härlig uppmaning och fint skrivet :)
Tycker om denna även om jag tänker ta mig lite champagne på nyåret ;)
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP