Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansluten


Kan inte knyta band
när ingen koppling finns
kan inte bryta band
som redan är kopplade

är fast i ett nät
som jag själv har spunnit
kan inte bryta mig loss
förrän tiden runnit




Bunden vers (Rim) av Anoo Niskanen VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-12-29 14:32



Bookmark and Share


  Nina.H
Så enkelt tydligt och rakt
Like!
2013-01-26

  SatansSon VIP
Sorglig dikt.Hoppas din roman snart ges ut.
2013-01-18

  agneta pichler
Mycket bra..
aplåderar
2013-01-11

    ej medlem längre
Dina ord säger så mycket...bra skrivet
2013-01-06

  Linda CH VIP
Snyggt textat!
2013-01-03

  Tino
Fasiken vad bra, gillar verkligen dina meningar.
2013-01-03

    ej medlem längre
Att inse det som finns och är som att finnas för dem som vet att livet är en anslutning till allt som är och det finns en bild av allt i ditt sätt att skriva
2013-01-03

  ULJO
Gillas
2013-01-02

  Ninananonia VIP
Djupvackert...
2013-01-01

  Engel
Du sätter fingret rakt på något jag aldrig kunnat uttrycka. Dina ord har stort djup.
2013-01-01

  Fredrik P. VIP
Kommer tid, kommer råd!
2012-12-29

    ej medlem längre
gillar texten..
2012-12-29

    ej medlem längre
Ord som förmedlar mycket känslor. Fin skrivet.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös