Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt år mina vänner! Vi syns igen efter nyåret!


För ett år sedan...

Tiden skrapar på huden och slukar
minnen i sentidens mörka korridor.
För vi ser svaret på våra frågor
vi har fortfarande ett hjärta som slår.

Vårens oerhört vackra inträde
läkte vintern och den svedan
som mörkret lade under huden
som började för ett år sedan.

Alla kyssar som ljuvligt gavs
när en regnig sommar passerat
slungat en tid mot hopp
och låta ljusets tid raserat.

Vätan som snart fryser till is
under höstens vy förlorats
styrkan blir då tidens förlopp
som ur kall jord korats.

Se oss stå nu med året i hand
vik hädan då allt medan
slår fast att vi nu faktiskt vet
alla löften för ett år sedan.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 511 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-29 14:58



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
En stark text som berör. Mycket välformulerat, som vanligt:)
2013-01-03

    ej medlem längre
Fina rader.
2013-01-01

  Ninananonia VIP
Gott Nytt År ! :)
Tänkvärd text...
2012-12-31

  Den gamle
Grymt bra :)
Ses på nyår...
2012-12-30

  Meredith Ferlicia
För ett år sedan var du den bäste på den här sajten!

Det är du fortfarande!
2012-12-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tiden rinner iväg...fint skrivet och Gott Nytt År själv...
2012-12-30

    ej medlem längre
Gott Nytt År och tack för allt du gett oss i år.
2012-12-29

  Maj-Lis VIP
Gott nytt år till dej...med eller utan löften
2012-12-29

  Rise Little One
Gott Nytt Max! Nyårslöften är till för att brytas men det är roligt ändå att ha dem till hands vid rätt tidpunkt...
2012-12-29

  Anya VIP
Jaa tänk att ett helt år gått, och inga löften gav man. Och fortfarande slår mitt hjärta, bra fångat här.
2012-12-29

  LenaJohansson VIP
bra skrivet!
2012-12-29

    ej medlem längre
Blir smått förbannad när jag läser ;)
Ja, ja, jag älskar dig likaså
o dina ord om det ljuva..
Gott nytt vackra Max...
2012-12-29

  Angel of love
Varm och alldeles underbar, kram
2012-12-29

    JO:82
Wow...applåderar..för dig fast det inte syns...

love stycke 2 ....helt uppslukad...nice såhär i slutet av 2012...tack=)
2012-12-29

    ej medlem längre
Skrivet av en mästares hand... Gott nytt år!
2012-12-29

  Dufvenberg



Jag kanske stjäl denna och använder som nyårstal!!
Så bra är den:).
Mvh H

Naturligtvis säger jag vem det är som skaldat den!

Om det är ok?
2012-12-29

    ej medlem längre
Gott nytt "grabben". Din obotliga romantiker! Broderlig kram.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé