Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerlag

Som en lögn så nära att avslöjas

Smyger sig droppar från isbritarna i min hand

Ner längs mina armar

Följer pulserande vener

Ett osynligt gift som klibbar sig fast

Du ser på mig

Du är tyst men skriker ändå

En blick som skär genom

Allt allt allt

Än är du inte arg

Än är du inte ledsen

Bara besvikelse som sliter sönder själen

Jag är en mördare




Fri vers av Attila
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-07 18:27



Bookmark and Share


    Onnahed
Vackert!!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila