Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kampen


SIDA VID SIDA





*

Gott och ont
strider
sida vid sida,
här på jorden,

en kamp som tycks evig

Se,

se upp mot miljarder stjärnor
i rymden, där
rofylldheten finns

Vem segrar
i denna svåra kamp

Den onda viljan
är lika stor som den goda.

Jag är rädd att skyskraporna
med all betong

skadar morgonrodnaden

Vi borde alltid ha en
vänlig blick
för de små stationerna,
där sällan tågen stannar


Min hetaste
nyårsönskan
läser du
i
mina ord




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 481 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-12-30 18:14



Bookmark and Share


  Nina.H
En vacker önskan jag delar med dig..
2013-02-03

  Maria T
En vänlig blick
gör under
2013-02-02

  agneta pichler
så sant..

Väldigt vackert..
2013-01-10

  Engel
Hoppas din önskan går i uppfyllelse!
2013-01-04

    Birgersdotter VIP
Fint
2013-01-01

    ej medlem längre
Ett klokförsiktigt
mjukordformande
2013-01-01

  Elwania
Gott Nytt År
Att se helheten avtäcka slöjorna
lämna polaritetens våg viktlös

2013-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
En fin önskan...att det alltid finns en vänlig blick...
2012-12-31

  Eva Langrath VIP
En finstämd önskan som jag delar.
2012-12-31

  Yrre VIP
Härligt, gott nytt år :)
2012-12-31

  Chawa VIP
Fin önskan...
2012-12-30

  Bibbi VIP
Berörande.
2012-12-30

  anits VIP
Mycket fint berörande
och tänkvärt skrivet
2012-12-30

  M M Mannheim VIP
Fin text och fin bild!
2012-12-30

  LenaJohansson VIP
fin o bra dikt
2012-12-30

  Marianne Räf
Bra dikt,
tycker jag!
2012-12-30

  poetryGirl
http://youtu.be/TJSeKesFA2k

en evighet, av k boye

2012-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Ondskan besegrades på Golgata kors.
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl