Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


självstraff

när kärleken kapats, huggts av som en hydra
blodet sipprat ut för att långsamt levra sig

vardagar i mataffären, mornar när samtalet går
endast mellan mej och solen
när du bleknat
och jag inte överhuvudtaget minns dina kyssar
inte ens ditt ansikte

du kan lämna min lägenhet, min säng och mitt liv
men du kan inte ta med dej min kärlek när du går
för den är min
den bor i mig, och jag kommer att ge bort mitt hjärta igen
till nästa man som får mej att hoppas
som får mig att vilja vara en bättre människa
till nästa man men en oskyldig blick,
med ett rent hjärta och tillit
till nästa man som ser mej

för den jag är
jag vill ge dej allt, men jag kommer att kämpa för min lycka
för att dela en film, en söndag, en kram en puss
och slutligen min själs djupaste hemligheter

med ett annat par snälla ögon,
med ett annat hjärta som bultar i takt med mitt




Fri vers av Stjärnfisk
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-31 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfisk