Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött, så trött!

 

 

Trött, så trött!

Somnar tidigt,

vaknar tidigt.

Vankar runt, runt

från fönster till fönster.

Dagen är exakt inrutad.

Äter på bestämda tider.

Sitter ofta och gör ingenting.

Tiden går så sakta

i väntan på......vad?

Sluter ögonen en stund.

Trött, så trött!

 

Var finns det vila?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Älskade pappa!

Snart är det dags att komma hem...

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-31 10:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om leda och oförmåga att ta sig an något. Känns igen.
2015-01-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna eviga trötthet
bra fångat
2013-01-03

  Maria T
En promenad i friska luften
kan ta bort trötthet
Pröva
2013-01-02

  ULJO
Berörande läsing
2013-01-02

  Ninananonia VIP
Berör...
2013-01-01

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2013-01-01

  Lars Hedlin
JA känns inom......
2013-01-01

  Rise Little One
Trötthet känns från varenda ord ... den kan vara för ett barn, det kan också vara för en vuxen ... och vilan... den finns i själen..
2013-01-01

  Maj-Lis VIP
Vackert och rörande
2012-12-31

  bittemi VIP
Dina ord känns!
2012-12-31

    ej medlem längre
Berörande vacker ...
2012-12-31

    ej medlem längre
berörande
2012-12-31

    ej medlem längre
Ord av närhet och värme. Ord som berör starkt. Vackra ord som kommer från din omtänksamma hand.

2012-12-31

  Angel of love
Stark och varmt vackert skrivet, kram
2012-12-31

  Lynx63 VIP
Varm innerlig kram sänder jag dig.
2012-12-31

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-12-31

  Federico Romano
Vissa saker kan man inte ändra på tyvärr, hur hårt den är, men drömma kan man..
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP