Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främligen

Inatt kom du till mig
jag vaknade jag av dig i min kropp
Det luktade känslor och minnen
det luktade fan och begär
Vi lovade aldrig att sluta
men vi bad om att lämnas ifred

Din lust sliter sönder min vila
din åtrå raserar allt
Du skulle inte ha kommit
men stegen styrde visst hit
Jag lovade inte att öppna min dörr
men du tog dig ändå in på nåt vis




Fri vers av Kirre
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-02-18 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre