Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt väg att gå?

Skriker åt alla och envar, ett otroligt förlegat försvar! Gamla mönster, äldre tankar ligger kvar, reflekterande! Mer ont än nytta, enerverande!

Hellre medvetengöra mina svagheter än att få dem presenterade! Inlindade i bomull otroligt enerverande, det får mina synapser att kännas infekterade!

Vill signalera mina intentioner, min mentala status! Lätt att yttra svårt att genomföra, som att olla en kaktus!

Svårt att lära en gammal gammal hund att sitta! Sluta tjata din j...a fi..a! Hur du än försöker kommer inte ditt baginbox-klibbiga Svenssontänk att smitta!

Rätt väg att gå, troligen inte! Svårt att förstå, inte?




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-01 13:36



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Denna gillar jag, rakt på utan krumelurer.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard