Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bibelstudieledare i Bäckbykyrkan


Björn 50 år


Efter många år

utanför kyrkan

i frost och kyla

lyckades Du

fånga upp

mitt intresse

och engagera

till eftertanke

och ge nya

aha upplevelser

där jag kört fast


Inte är det normalt att

leva som ensamvarg

utan vi behöver de

fyra b som

Apostlagärningarna

talar om i kapitel två

bönen, brödsbrytelsen,

bibeln och

brödragemenskapen

"Då kom tretusen till tro och

lät döpa sig på en enda dag"


Inga väckelsekampanjer

talas det om i dessa sammanhang

men allt "folket var dem väl bevåget"

för de såg hur de kristna älskade varandra

Är det detta vi har tappat idag så är det

hög tid att vända om till ursprungskällorna

och detta har Du fått mig att inse att vi måste

börja gräva i Ordet, bedja, fira nattvard och umgås

Jag kan bara tacka Gud för Du bidrog till att återföra mig

till Guds mönsterbild, plan och till det som var tänkt och

jag hyllar Din dag och önskar allt gott nu och framgent!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-01-01 22:06



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Jag har också haft en bibelstudieledare....som jag vill fira varje dag....var mycket troende innan henne.....och fick den bekräftat av henne...Tack Bibbi för det du skrev om Björn så jag blev än mer påmind av min pastor M!
2013-01-08

  aol
genomtänkt fint skriftat Bibbi
2013-01-05

  mare VIP
Applåd!
2013-01-05

  SatansSon VIP
De fyra b-na var intressant. Aha-upplevelse imponerade. Du skaldar riktigt bra!
2013-01-04

  walborg
Ett uppriktigt tack som säkerligen gläder Björn
2013-01-02

  Lynx63 VIP
Dina ord rinner varmt genom mina ådror.

2013-01-02

  Ljusletaren
Mycket fint och välskrivet bra/kram
2013-01-02

    ej medlem längre
Mycket snyggt skrivet.
2013-01-02

    ej medlem längre
Fin hyllning å lärorik!
2013-01-02

  Chawa VIP
Jättefin hyllning!
2013-01-02

  Eva Langrath VIP
Fin hyllningstext
2013-01-02

    ej medlem längre
Fint om både person och kristen gemenskap och de fyra "benen" som stöd i tron.
Viktigt i dag i en värld där kärleken människor emellan kallnar.
2013-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet till en vän...och du ger mej mycket tankar...tack!
2013-01-01

  anits VIP
En fin hyllning till någon
som betyder mycket för dig
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP