Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emily Isabella

 



vila nu Prinsessa
& landa vid din
moders bröst

efter tapper resa
må du finna
all världens
kärleks

tröst



 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Ebbesson
Läst 493 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-03 13:25



Bookmark and Share


  Daniela I
Fin
2013-03-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson