Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedårande dans


vill inte somna med fingret i näsan
med monster under kudden
eller med läppstift

intrykt i högra örat

konstiga tankar
men inte helt felaktiga
tänkte herr larsson

han satt och tänkte sina tankar
under tiden som han vilade sina ögon
på fröken mörks långsamma dans

små små steg
på nyskurat golv

bedårande




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-02-18 17:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo han har lite konstiga tankar den där herrn...hehe...härligt härligt skrivet...humor och flyt
2006-02-18

  kath
små, små steg på nyskurat gplv, den bilden gav miog en ny känsla för dein fröken mörk.......... fint
2006-02-18

  DanSan
Ja helt underbart bra!
alla dessa fantasier . . .
Alla dessa m m m
"fröken mörks långsamma dans"!
Mycket bra!!! M
MVH Dan Cederholm
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP