Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rena ytor




Rena ytor
svart och vitt.

I den norrländska natten
där norrskenet
lyser upp vårt våta rum
är färgerna inget val vi har.

Rena ytor
det svarta och vita,

friheten där emellan.

På morgonen
när dagen vill ta plats,
en gråmulen himmel.

Den färgrika natten
gav upp.

Vi andas olika,

men jag minns
den gråmulna dagen.



I diset

aningar
av fjälltoppens
svartvita
karghet.







Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-12 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP