Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen talar över din lögn

Jag har en fråga till dig Mr. leader of Sweden:
varför tillåter du denna otäcka samhällsutveckling?
jag förstår inte hur du som är i maktposition
bara ser på och inte ingriper med tuffare tag!
hur kan du ta bort säkerheten och tryggheten?
du om någon ska ge det till befolkningen!
du om någon ska lyssna på deras rop på hjälp!
du om någon ska stötta dem i svårigheter!
du om någon ska visa som ledare att du bryr dig!
men som det ser ut så gör du inte det alls
du är så upptagen av att resa runt i världen
och visa upp dig i olika sammanhang!
att prata är lätt men att handla en helt annan sak
läget är allvarligt och du måste ta till alla medel
för att rädda det från undergång, eller!?!
det ser ut som du struntar i lilla Svea
och folket som byggt upp det och alla
andra som sliter i sitt anletes svett
för att få in alla skattepengar!
du pratar en massa tomma flosker
folk ser ju vad som händer med landet
sanningen talar över din lögn
snälla lämna över dina uppdrag
du gör de flesta en stor tjänst!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-18 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP