Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok! Erkänner att jag vänder på dygnet stundom när jag är själv ... Men sägen är så fruktansvärt tom ödslig och känns alldeles för ensam och kall - inte inbjudande någonstans ...


Vinternatten ...

... mörk och kall
lider mot sitt slut
men gryningen
har ännu ej
fått den helt på fall ...

Lördag morgon
och någon mer
än jag är nu vaken
Men under natten
var jag rätt ensam
om den saken ...

Nu är det tid för mig
att säga godmorgon till dig
innan jag strax är på väg
till kudden för några timmars
ögonvila
då jag jämväl 
får en chans
att med mina dagdrömmar stila  ...

Väl mött 
till skymningen
nu vidtar den dagliga rymningen
in i drömmarnas rike ...

Så därför säger jag nu
tyst till mig själv

- Sov sött
och dröm vackra drömmar ...

... till kvällningen
väntar nya inspirerande
och förhoppningsvis givande strömmar ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-05 07:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, gör det...dröm vackra drömmar...
2013-01-05

  Elwania
ja att vända dygnet kan vara svårt för det sociala livet.
Solen och måne lyser på dig i vilket val du än gör

2013-01-05

  Svirran
Vackert
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP