Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En episod av vad?


•••Ventilera•••

Kvinnan glömde sin trygghet & kramade mig

Hennes fuktiga bröst klistrades mot mitt

Vi kysstes & stog i ett vakum tills någon sa ni bara pussas




Fri vers av Federico Romano
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-07 20:13



Bookmark and Share


  agneta pichler
Varför ska folk
lägga sig i..

kort koncist
Berörande..

2013-01-10

  Aftonvännen
Oerhört subjektivt laddat!
2013-01-08

  Lars Hedlin
Abrupt avbruten mitt i..Måste kännas..bra Applåder
2013-01-08

  Angel of love
Kan bara säga, fantastisk!!!
2013-01-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
en bröstpuss
det är annat än en eskimåhälsning
2013-01-08

  SatansSon VIP
Tjusig skildring av et ögonblick ömhet. Vill var amed om det själv. inte kysst en rtjedj sen 2000.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano