Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ninja...

Litar inte på någon, allra minst mig, ögon i nacken, medfödda!?
Fotanglar prydligt utströdda på backen, förföljare iögonfallande lika dig!

Lärt mig från upprepade betraktelser av Ninja-Mission kan slita av din arm utan minsta tecken på angrepp! Konfrontera mig och jag presenterar min blindkäpp för fjuniga överläpp!

Fällor, blåsrör och skarpa klingor allt finns bara internt!
Fantasifullt och extraordinärt!

Det mesta har tonat bort, kvar finns bara en känsla av odödlighet, total överflödighet!

Kliv in på egen risk, egen inre värld är guld värd!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-05 10:45



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Tänker att tillit är något man får lära sig med hjälp av andra under sin uppväxt.
Ögonen i nacken kommer nog till när tillitsprocessen fallerar.

Odödlighet och överflödighet..paradoxer.
På något vis. Motsägeslsefullt.

Å andra sidan är tillvaron en enda strid ström av paradoxer och motsägelser.

Stiligt och brutalt.
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard