Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även sten har känslor


Viskar de små förbjudna ord



Att se dig i ögonen

Att se mig själv le i dina ögons spegelbild

Att känna ditt varma andetag på min hals

Att röra ditt ansikte med mina fingrar

Att känna mig som sista kvinnan i världen

som enda kvinna som kommer att få ditt hjärta

Dina armar som gör mig trygg

Din tunga som vandrar runt mitt öra


och


viskar de små förbjudna ord




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-05 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint!
2013-01-05

  Lars Hedlin
Senuella ord och känslor i en vacker mix :)
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino