Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider...

 

Att vända blad uti en bok
det är som väntans tider.
Om morgondagen vet vi ej
när det mot kvällen lider.
Det bästa vi kan göra då
det är att tro och hoppas
att ljuset återvänder snart
och ej av mörkret stoppas.

För att lysa mörkret upp;
tänd ljus, tänd flera ljus.
Öppna dörr´n, släpp andra in
i hjärta och i hus.
Värmen som gemenskap ger
känns så god där inne.
Känslan av att ge och få
lyser upp vart sinne.

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-01-05 17:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt ljust ...i väntans tider...
2013-01-06

  bittemi VIP
Ljusa, varma, hoppfulla ord! Mycket fint!
2013-01-06

  Lars Hedlin
Underbara ord värmer i hjärtat!
2013-01-06

    ej medlem längre
Åh dina rader lyser vackert här...mycket
2013-01-06

  Anya VIP
Kloka ord som jag tar till mig. Lev i dag!!! Jag tycker redan man märker av ljuset... :o)
2013-01-06

  anits VIP
Underbart vackert skaldat
mycket klokskap i din fina dikt
2013-01-05

    ej medlem längre
Vackra tankar och kloka, fin dikt
2013-01-05

  Palett
Fin text med goda tankar !
2013-01-05

  ULJO
Så vackert att håret reser sig på armarna
2013-01-05

    ej medlem längre
Fint! Skall tända ljus!
2013-01-05

  SatansSon VIP
Gud älskar en glad givare sa Paulus. Vacker dikkt tycker jag.
2013-01-05

  Tino
Du är så skicklig, en naturbegåvning. Ett ämne som just nu är hett.
Känns i sinnet.
2013-01-05

  Rise Little One
Vackra ord från ett vackert sinne.
2013-01-05

    ej medlem längre
Generösa ord fyllda med varm tröst.
2013-01-05

    ej medlem längre
Som alltid strömmar det värme och hopp ur din poethand.
2013-01-05

  Maj-Lis VIP
Den var så bra
2013-01-05

  Bibbi VIP
"Given och eder skall bli givet."
2013-01-05

    ej medlem längre
splendid
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP