Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på besked som avgör om jag är på väg eller åter måste börja ta avsked ...


Det finns dagar i mitt liv ...

... då jag kan känna
hur vindarna vänder
och att jag 
håller hela universum
varsamt i mina händer ...

Men andra dagar så
kan det kännas som om
det vore hopplöst att
ens försöka tro på
att jag närmast 
kommande gryning
skulle kunna nå ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-01-05 22:07



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väldigt bra skrivet
2013-01-09

  desert star
känner igen mig - och det brukar man göra i all stor poesi

2013-01-09

  Fånga dagen
Mycket stark och vackert berörande
mvh Anna-Karin
2013-01-09

  Filippa Jacobsson
Fin text som berör...Stark!
2013-01-09

  Maj-Lis VIP
Berörande
2013-01-09

    ej medlem längre
Vacker undran- tänker jag kring din din text!

Ditt konstnärskap lyser här!
2013-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
En jobbig väntan...känns...
2013-01-06

  smultronbergen VIP
Tack för dina ord. De känns. Långt
långt in. Vill hejda förlopp och
ge dig liv. Allt liv åter.
2013-01-06

  Angel of love
Jag hoppas innerligt att inga farväl eller avsked måste tas! Kramar och styrka till dig...
2013-01-05

    ej medlem längre
Poesi brukar alltid vara utsatt , ogilltigförklarad form för vissa!

Jag kan inte koderna tack och lov!

Men du bör aldrig ta avstånd från vägen du så vackert bereser!

Mycket givande text-för de läskunniga;)
2013-01-05

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP