Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den fantastiska kärleken


bedårande små små steg

en djungel av fotavtryck
på ett nyskurat såpdoftande trägolv

fröken mörk dansar försiktigt

sakta
slingrande
och alldeles ensam
rör hon sig i takt med musiken

och herr larsson
ja herr larsson

han har glömt alla funderingar
förträngt alla svåra stunder
och ser bara kärleken

den fantastiska kärleken






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-02-19 23:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt!!!!Underbar titel...och denna sensuella fröken mörk...så frestande i sin dans...är det så konstigt att herr Larsson blir bedårad? Icke!!!
2006-02-20

  kath
åh, det är så underbart att få fly in i kärlekens små, små steg....... som alltid ger dina texter om dessa två en underbar bild av en vardag vi behöver .......... och fröken mörk och herr larsson har just det som behövs för att utveckla den .......... nämligen tid ..........


"en djungel av fotavtryck
i ett nyskurat såpdoftande trägolv"
2006-02-20

  Arowana
Just lycklighetsinbrottet i vardagen är det som gör denna så bra.
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP