Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lögnen älskar att lägga lock på sanningen.. kväva folk till tystnad..


Sanningen ska höras!

Du gamla du fria..
du ändras allt mer
blir arg då jag
läser och ser..
att hatet mot judar
växer i mitt land
stenar kastas
Sverige står i brand..
otäck är doften
bär våld hot och hat
nu serveras massa
hemskheter på fat..
politiker bär skulden
är mesiga och flat
vill bara ha sin lön
är väldigt lat..
Du gamla du fria..
du finns snart ej mer
ser hur du snabbt
faller ner....






mare





























Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-17 11:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En sorglig utveckling.
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP