Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilltal genom en älskad dotter


...lyfta Dina vingar som örnen


Nu ska Du lyfta dina vingar som örnen, och vänta stilla på Guds vind.
När den kommer ska du kasta dig ut, och låta den föra dig till ett vattenfall.
Där skall du sköljas ren från all sorg och övergivenhet...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-08 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina rader...som säger så mycket...
2013-02-11

    ej medlem längre
Fin bild, när vinden får lyfta dig.
2013-02-06

  Maria T
Tack, tack.
Få sköljas ren...
2013-01-21

  Eaglemountains VIP
Jag är en örn, men Guds stilla vind har inte kommit än ... tack för en fin text och grattis till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2013-01-14

  Ljusletaren
Varmt grattis till din uppmärksammade text/kram
2013-01-14

    ej medlem längre
förtröstansfulla ord
2013-01-09

  Eva Helene VIP
Vackert och förtröstansfullt!
2013-01-09

    maija tuori

Så.få underbara ord ,men säger så mycket ...vackert
2013-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord som alla kan ta till sej...
2013-01-09

  Stefan Albrektsson
Fint ord från Honom - lev i det och låt Honom göra det!
2013-01-09

  Ljusletaren
Vilket mästerligt konstverk av ord!
Måste bara bokmärka detta :-)
/kram
2013-01-09

    ej medlem längre
ljuvlig text..!
2013-01-09

  bittemi VIP
Mycket vackra rader, fyllda av tillit!
2013-01-09

    ej medlem längre
Några fina rader omtanke!
2013-01-09

  Piann VIP
Så vackert, en förtröstan om att allt ska bli bra.
2013-01-08

  walborg
Kärleksfullt, trösterikt och välgörande
2013-01-08

    ej medlem längre
i sanning vackert
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP