Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovetande

Mina ögon vill ha dig att titta på
Mina fingrar vill känna din huds porer.
Mina läppar vill kyssa dina.
Jag vill luta mig mot din bröstkorg och lyssna på hjärtats viskning till min själ.
Jag vill känna mig ung och galen med dig.
Jag vill springa barfota och naken i skogen med dig!
Jag vill simma i vackraste hav med dig.
Jag vill så mycket men här står jag och stirrar på Dig.
Vågar inte vissa vad jag vill medan du går förbi mig och ler lite.

Helt ovetande.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-09 00:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En längtan om att få ge..i passion och i värme..Gillas och Applåderas
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino