Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Dina ord gör mig starka
Du ger mig tankar
Du ger mig drömmar



Jag klarar allt då jag känner värme i mitt hjärta
En liten låga som du har tänt
En låga som du gör med dina ögon

Älskar att vara kvinna
Att vara stark
Att vara svag
Att vara älskad som en sällsynt blomma

Att tillåta att någon tar hand om en
Att tillåta att få hjälp
Och ändå känna kraften inom mig.

Vara unik
Vara sårbar
vacker
sömnig
bussig
sexig
vild

Och ....




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-09 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..och en fin poet.
2015-05-09

  Lars Hedlin
Vämen sprids av att höra det du skriver..vackert i själen att få känna så :)
2013-01-10

  Rise Little One
jag smälter av texten ;)
2013-01-09

    ej medlem längre
fint..*
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino